gebruiktepaletten.nl onderdeel van nordpal
Voor al uw inkoop en verkoop van gebruikte paletten
  • Slide
  • Slide
  • Slide


Afhalen gebruikte paletten

Uw gebruikte pallet is geld waard!

Het afvoeren van overtollige pallets wordt een steeds groter en kostbaarder probleem voor veel bedrijven. De recycling van pallets is echter een van de dagelijkse activiteiten van ons bedrijf.

Afhalen van gebruikte paletten

Wij halen de overtollige pallets op en brengen deze naar ons bedrijfsterrein. De pallets worden hier gesorteerd en gecontroleerd, vakundig gerepareerd en opnieuw ingezet. De bruikbare paletts worden maat per maat weggezet en komen zo in onze voorraad van gebruikte paletten zodat ze weer klaarstaan voor de verkoop. Pallets of palletresten die niet meer inzetbaar zijn worden afgevoerd naar de spaanplaatindustrie waar ze verwerkt zullen worden voor platen, laminaat, ed.

Vergoeding voor inleveren/afhalen paletten

Aan de hand van een uitsortering wordt er een lijst naar u toe gestuurd met de diverse soorten bruikbare en niet bruikbare pallets(afval pallets). Aan de hand van die lijst vindt er een vergoeding plaats die voldoet aan marktconforme prijzen. Deze vergoeding geldt alleen als de pallets voldoen aan de afgesproken specificaties. Als erkend operator wordt ook de afvalstroom op uw bedrijf bijgehouden (per gewicht). Als klant zult u jaarlijks een certificaat ontvangen met daarop de vermelde hoeveelheid houtafval (per gewicht). Naast de vergoeding die u al kreeg voor de gebruikte pallets, zult u ook een vergoeding ontvangen voor het overige houtafval. ( € 10,- P/TON)

gebruikte paletten afleveren

Heeft u gebruikte paletten liggen? Neem dan contact op met Nordpal. Wij zorgen voor een op maat gemaakte vrijblijvende offerte.